maanantai 5. syyskuuta 2011

Irtohypytys-kisa

Tänään suuntasimme Alegren epävirallisiin irtohypytys-kisoihin. Ilmoitin jopa Boankin mukaan, vaikka vähän epäilytti mitä koko hommasta tulee.

Boan ilmoitin luokka neljään jossa esteitten korkeus oli 100cm. Kokeilin eilen Boan irtohypytystä ja hyppäsi aivan kepoisesti 120cm joten eipä ollut mitään ongelmaa ilmoittaa 100cm esteille tuota. Osallistujia oli hirveästi! Jopa 77! Boa hyppäsi hienosti ja käyttäytyi muutenkin mallikkaasti. Hirveän hidas se oli ja tulokseksi saatiin 37/77. Ei huonosti. Olen Boaan ihan tyytyväinen. Se kun on vielä vähän epävarma, mutta kisa tuntui tekevän sille ihan hyvää eikä rata tuntunut olevan liian rankka.

Rajun ja Laakan ilmoitin luokka kutoseen jossa esteitten korkeus oli 120cm.

Tiesin, että tämä ei todellakaan ole Rajun päivä. Se pisti ihan pelleilyksi jo lastauksessakin. Rajuun koskeminenkin tuntui olevan tänään täysi mahdottomuus. Lämmittelyssä veti ihan leikiksi eikä hommasta tullut mitään. Päätin sitten, että kokeillaan nyt kun kerta on ilmoittauduttukin. Irtohypytyksessä tiputti useamman esteen, teki suruttomasti kieltoja ja pelleili ihan huvikseen. Vauhtia ei kuitenkaan puuttunut, mutta virheitä tuli sitten todella, todella paljon. Tulos olikin sitten hyvin odotettu viimeinen sija eli 64/64. No ei voi mitään. Yhtään ei ihmetyttänyt Rajun pelleilyllä sen tulos.

Laaka oli oma ihastuttava itsensä jo kotoa lähtiessä. Lämmittelyssä kulki todella hienosti ja oli muutenkin tosi näpsäkkä. Kisaili aivan loistosti! Vähän oli turhan loivia kaaria (WHAT? Mun lännenratsulla loivia kaaria!!), mutta meni muuten tosi hienosti. Aika rauhallinen meno oli parhaimpiin verrattuna, mutta nää oli mun ja poitsun ekat kisat! Ja mun ekat irtohypytys-kisat ikinä. Laaka pärjäsi aivan mahtavasti. Oli oikea kultapoika ja sijoittui viidenneksi kuudestakymmenestäneljästä (5/64!!!). Vau. On mulla vaan hieno poitsu!

Ollaan kovasti ilmoittauduttu epävirallisiin kisoihin, jos saataisiin vaikka jotain epävirallistakin näyttöä siitä, että poitsut on ihan päteviä. Rajulla onkin noita kisoja takana (mitä ei kyllä tänään huomannut), mutta ihan kiva välillä kisailla ei niin veren maku suussa.

Tänä päivänä löysin unelmieni koiran! Eilen hehkuttelin bouvier des ardennes-rodusta ja tänään olen ottanut yhteyttä yhteen kasvattajaan. Tuliskohan meille pupsi joskus?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti