lauantai 3. syyskuuta 2011

14 uutta päätä

Tänään peruutin friisiläisorin kokeilun, koska mieskokelaan tutut toivat lopun lypsykarjansa meille ja samalla myös yhden kanan ja kukon. Nyt sitä totutellaan elämään kolmen kanan ja yhden kukon kanssa sekä 12 lypsylehmän kanssa. Eipä tällä miljoonia tienata, mutta omaksi iloksi nuo hankittiinkin.

Boa on reipastunut. Se saattaa tervehtiä kun sitä menee katsomaan karsinalle. Tänään ori pääsi myös jaloittelemaan laitumelle. On myös harjailtu ja juoksitin myös parikytä minuuttia liinassa. Meni hienosti! Laaka ja Raju kisailevat todella paljon. Tämän päivän on saanut katsella kun oripari on juossut laidunta päästä päähän kilpaa. Raju meinaa jäädä kakkoseksi. Hyvä kun pojat tuntuvat olevan niin saman henkisiä. Molemmat rakastavat vauhtia!

Jätkän kanssa on tänään tokoiltu. Homma toimii paremmin kuin hienosti! Kertoohan sen jo ainut tokokoekin josta tuli täydet pisteet. Voisi ilmoittaa pojan tokoilemaan joskus uudestaankin. Jos saataisiin vaikka joskus toinen ALO1:n, että saataisiin TK1 tunnus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti