perjantai 21. lokakuuta 2011

Matkaaja on taas kotona

Norma on kiertänyt toisen omistajansa mukana Belgiassa ja Espanjassa näyttelyt. Kuin sattuman kautta näyttelyihin osui sama tuomari Serena. Ensin Norma kävi Belgiassa kiertämässä kehää tuloksena ERI3 SA. SA jaettiin vähän reilulle 20koiralle ja koiria oli kuitenkin näyttelyssä yli 100 joten olen todella tyytyväinen, että Norma sai SA:n.

Norman arvostelu: "Erinomainen narttumainen pää. Upeat korvat. Erinomainen selkälinja. Erinomaiset kinnerkulmaukset. Kaunis väri. Erinomaiset valkoiset merkit. Hyvä turkki."

Espanjassa tulos oli täsmälleen sama ERI3 SA. No pääsipä Norma näkemään vähän maailmaa!

Muusan kanssa on pisemmän aikaa hakattu päätä seinään, että uskallettaisiin mennä koittaan PAKK:n suorittamista. Reinon suhteen en jännittänyt, mutta olisi kyllä pitänyt. Maisa oli myös samassa kokeessa Reinon ja Muusan kanssa.

Reino oli todellinen pettymys. Se normaalisti tottelee kuin unelma ja on joka paikassa rento. Eipä ollut nyt. Reino ei normaalisti lue jännitystäni vaan tekee niin kuin haluan. Reino nappasi 25pistettä ja oli koiristani ensimmäisenä suoritusvuorossa. Tässä vaiheessa totesin, että ihan sama miten menee ja otin paljon rennomman otteen koko kokeesta. Muusa toimi Muusaksi aivan superhyperhienosti. Se kun menee välillä liian kierroksille tekemisestä. Jos sitä ei villitse niin sitten vain lahnailee ja tuo selvästi esille kuinka tää on ihan tyhmää. Muusa saikin neljänneksi parhaat pisteet (83p.) kahdestakymmenestäviidestä koirasta.

Maisan suhteen olin tosi rento. Osasihan se käyttäytyä vaikka välillä kierroksille menikin. Maisa on siitä tosi huippu, että pelkkä ruma mulkaisu riittää kertomaan sille, että nyt mamma ei tykkää kun pelleilee. Maisa hoiti homman hienosti ja sai hyväksytyn tuloksen niin kuin Muusakin. 86pistettä joka oli luokan toiseksi paras tulos. Maisaa parempi oli vain vehnäterrierinarttu Gnedran Cashmere Mist joka jäikin vain kahden pisteen päähän täysistä.

Tulevan poropentuni emä on kuulemma pyöristynyt varsin lupaavasti ja sieltä pitäisi meillekin riittää yksi napero. Pentujen laskettuaika on viikonlopun aikana. Toivotaan parasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti