maanantai 10. lokakuuta 2011

Kamin ensimmäinen näyttely

Kerrankin tuntui olevan riittävästi aikaa, tilaa ja käsiä näyttelyreissulla kun lähdin vain Kamin kanssa käymään vitosille tarkoitetussa ryhmänäyttelyssä. Mukana tuntui olevan hyvin vähän koiria ja kaksi tuomaria tuomaroivat koko päivän koirat. Kamin tuomarina toimi nisha.

Päivä oli todella leppoisa ja oikeasti tuntui todella rennolta olla näyttelyssä vain yhden koiran kanssa ja seurata vain yhtä kehää. Ei tarvinnut sinkoilla sinne tänne tai soitella vähän väliä jollekin kuinka monta koiraa on ennen omaa koiraa. Kami oli rauhallisesti näyttelypaikalla eikä se todellakaan hötkyillyt turhia. Se käyttäytyi oikein mallikkaasti eikä siitä kuulunut inahdustakaan koko aikana.

Katsoin luettelosta, että mukaan oli ilmoitettu myös aksun kaunis Inkeri joten meillä ei ollut mitään toivoa. Inkeri sijoittuikin päivän päätteeksi BIS3:ksi. Kami ei ehkä ole ulkonäöllisesti mikään paras karhukoira, mutta metsällä se pärjää! Tänä syksynä jo on näyttänyt taitonsa hirvimetsällä ja tytöllä on kaadettu kaksi hirveä.

Mut sit takaisin hienoon näyttelyreissuun. Näyttelypäivää ei olisi voinut kuin pilata tyydyttävä tai joku eva tai hylätty, koska olin niin onnellinen siitä vapauttavasta tunteesta kun oli vain yksi koira mukana. Kamin tulos ja käytös ei ollut mitenkään huono kehässä! Kami käyttäytyi kehässä hyvin ja se oikeasti esiintyi edukseen. Hampaitten kanssa ei ollut ongelmaa. Juoksuttamisessa vähän pompahti, mutta muuten meni hyvin. Tulokseksi erinomainen! SA kuitenkin jäi saamatta, mutta miettikää! ERINOMAINEN!

Se kruunasikin hienon päivän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti