keskiviikko 9. marraskuuta 2011

En halua pentuja

Vieläkin ärsyttää, että Norma on kantavana. Kokemuksesta tiedän, että nartut ei todellakaan tule aina kantavaksi. Yrittämällä yritettiin viime keväänä saada Tinga kantavaksi ja viettivät Kojon kanssa viikon samassa tilassa sekä näin, että olivat kiinni. Eipä tullut pentuja. Nyt sit Norma varmaan heti ekasta kerrasta kantavana.

Ja koska olen keskittynyt olemaan ärsyyntynyt tulevista pennuista niin olen täysin unohtanut sanoa, että Kojo on valioitunut agista. Reeta on sen kanssa pari kertaa treenannut ja on mennyt hienosti vieraan kanssa. Viimeisen vKUMAnsa hakikin Reetan ohjaamana, koska itse en valitettavasti päässyt agikisaa edes katsomaan. Olin juuri silloin hakemassa Normaa kotio.

Tingan seuraavista juoksuista pitäisi koittaa saataisiinko shelttipentuja taloon. Itselle en aijo yhtäkään pentua jättää, koska noissa kolmessa sheltissä on ihan riittävästi. Meille on tulossa myös bordercolliepentu joskus alkuvuodesta. Olen aina halunnut itselleni bordercollien ja nyt osui juuri sopiva pentue kohdille. Paimennukseen tulee ja töitä tekemään tilalle. Varmaan pitäisi hommata isompi lammaslauma, koska ei noissa riitä töitä sitten nimeksikään perheen paimenille.

Harmittaa, kun ei olla päästy Kamin kanssa kunnolla kisaamaan haukkukokeissa. Kamille on muuten tulossa pentuja! Ei tosin pitkään aikaan, mutta joskus kuitenkin. Urokseksi on valittu vasta nuori Hytty. Hytyn omistaja kysyi, että lainaisinko narttuani Hytylle kun molemmat ovat saaneet kisauransa käyntiin haukkukokeissa ja kiertäneet näyttelyitä. Lupasin lainata Kamin, jos se tulee joskus pärjäämään. Kami joutuu menemään viettämään elämää jonkun vieraan kotiin! Mitenkähän pärjään tämän ajan ilman uljasta karhukoiraani?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti