maanantai 7. marraskuuta 2011

"Äiti, se oli vahinko"

Voi *!*"**#*#***#*!! Just kun kaikki meni niin hyvin. Agilityssä on edistytty yms. ja sit tää. Ei voi olla totta. Maisa ja Norma ovat molemmat saavuttaneet 2x vKUMA:n pienen ajan sisään ja tarkoitus oli jatkaa yhtä aktiivisesti agissa.

Kaikkihan alkoi siitä, kun Norma vietiin hoitoon, koska se kärsi Ulystä. Uly kiusasi sitä koko ajan ja roikkui siinä enkä kestänyt katsoa sitä sitten. Norman 2. omistaja sitten vinkkasi yhden kasvattinsa omistajan asuvan Suomessa joka varmasti suostuisi ottamaan Norman hoitoon. Norma meni Luisen omistajalle lainaan, koska hänen toinen koiransa oli jalostuslainassa Virossa ja hän oli tottunut kahteen koiraan.

Norman juoksujen ei todellakaan pitänyt alkaa vielä vähään aikaan ja ei ollut osoittanut mitään juoksun merkkejäkään Luisen omistajan luona. Norma vietti siellä parisen viikkoa ja kotio tullessaan neiti rakenteli pesää ja oli muutenkin epätavallinen. Juostiin eläinlääkäriin, koska päässäni kummitteli märkäkohtu, vaikka en ollut edes varma sopisiko "oirehtiminen" tähän. Eläinlääkäri sitten ultrasi Norman ja ilmoitti, että mahassa on asukkaita. Olin pyörtyä ja manasin. Ei mun pienellä Normalla voinut olla lapsia mahassa vielä... Eläinlääkäri onnitteli ja minä irvistelin. Ei, ei, ei, ei... Ultrassa näkyi ainakin kolme pentua.

Eläinlääkäristä lähdettäessä soitin heti Norman 2. omistajalle. Äänestä kuuli, että hän ei ihan riemusta kiljunut, mutta rauhoitteli minua kuitenkin ja sanoi, että ne ovat kuitenkin puhdasrotuisia eivätkä yhtään sukusiittoisia ja molemmat vanhemmat ovat kuitenkin terveystarkastettu, vaikka isä ei nyt priima ole muuta kuin luonteelta ja käyttötuloksilta. Hän kysyi haluanko pennut omiin nimiin ja huolehtia niistä ja jos en halunnut niin hän kyllä voi hoitaa kaiken, mutta sitten Norman pitäisi tulla Ranskaan. Tässä vaiheessa sanoin ei ja lupasin hoitaa oman virheeni itse.

Tässä me nyt sitten odotellaan, että pennut pyörähtäisivät maailmaan. Laskettuaika on 15.11.11 ja nimetkin on jo päätetty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti