tiistai 30. elokuuta 2011

Raju oli hieno pieni kopoti!

Mieskokelas hoiti kyllä eilen ja tänään moitteettomasti siivoukset ja eläinten lenkkeilytyksiä, mutta päätimpä itse kavuta Rajun selkään, vaikka se ei 37,5 lämmöllä ehkä ollutkaan se paras ratkaisu, mutta olihan se nyt ihan pakko vähän päästä ratsimaan! Varustamista en uskaltanut laittaa mieskokelaalle, koska Raju nyt on välillä vähän sika ja varsinkin kun se ei ole tehnyt mitään kunnolla pariin päivään.

Päädyin tulokseen, että mennään kentälle vääntämään hyvin vähän koulua vaikka koulu ei todellakaan ole Rajun juttu. Köpöteltiin pieni maastolenkki ja vähän ravailtiinkin samalla reissulla. Raju oli koko ajan menossa vähän lujempaa ja parhaansa mukaan yritti nostaa laukkaan, mutta vaadin pojalta hidasta ravaamista. Tuo kun on tosiaan sellainen, että rakastaa laukkaamista ja vauhtia. On se yksissä epävirallisissa laukkakisoissa käynyt ja pääsi kolmanneksi seitsemästä juoksijasta.

Maastolenkin jälkeen päästiin kentälle jossa alkoi tosissaan vääntäminen. Raju olisi tapansa mukaan halunnut vain laukata, mutta kun äärettömän tyhmä ratsastaja vaati jotain äärettömän tyhmää pohkeenväistöä KÄYNNISSÄ! No Raju yritti tosissaan työntää vasenta lapaa ulos ja vääntyili kuin banaani eikä se sitten loppujen lopuksi edes näyttänyt pohkeenväistöltä. Yritys hyvä, tulos aivan sukka joten uudestaan. Toisella kerralla meni jo jotenkin sinne päin, mutta koska kolmas kerta toden sanoo niin uudestaan. Kolmas kerta olikin sitten ehkä 9- arvoinen joten koitettiin vielä neljännen kerran jolloin suoritus hipoi täyttä kymppiä. Vaihdettiin oikeasta vasempaan kierrokseen ja ravailtiin jonkin aikaa. Jatkettiin sitten pohkeenväistöjen parissa. Nyt Raju liikkui tosi kivasti ja pohkeenväistöt oli alusta alkaen tosi hienoja!

Tämän jälkeen otettiin jonkin verran kiemuroita. Ensin mentiin ympyröitä ravissa ja pari sitten laukassa jonka jälkeen mentiin pari volttia taas ravissa ja sitten samat kaksi laukassa. Vaihdettiin suunta ja toistetiin sama. Jokaisen ravi-laukka noston jälkeen oli työn takana saada laukasta takaisin raviin. Lopuks laukattiin pari kierrosta ja siirryttiin raviin. Tehtiin muutamia voltteja, vaihdeltiin suuntaa ja välillä sitten ympyröitäkin useampi kerta jonka jälkeen köpöteltiin käynnissä kierrokset molempiin suuntiin.

Olin varsin tyytyväinen Rajuun! Ei mitään turhaa possuilua ollut ja menikin ihan kivasti ottaen huomioon, että kyseessä oli Raju joka rakastaa olla villi ja vapaa. Hoitelin poitsun pois ja vein laitsalle kattelemaan Dannyä ja Ronia.

Voin kertoa, että nyt on kuollut olo tuollaisen urheilusuorituksen jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti