lauantai 27. elokuuta 2011

Jaa siis mikä BB?

Bright Blurry's on virtuaalimaatila jonka tarkoitus on vaan olla olemassa. Emme kisaile mitenkään veren maku suussa vaan pidämme välillä taukoja kisaamisen suhteen. Koirillamme on yksi laji näyttelyiden lisäksi mihinkä painotamme. Tämä kyseinen laji on yleensä paimennus, ajokoirakokeet tai haukkukokeet, koska meillähän ei mitään hupsutuksia harrasteta paitsi no joskus poikkeuksia on, esimerkkinä tästä Kojootti joka kisaa jo midi III-luokassa.

Sain vihdosta viimein hankittua uudet hevoset (= nämäkin oikeasti mun vanhoja..) pihalle jolkottelemaan. Meidän vanha noin kymmenen hevosen lauma pääsi viettelemään eläkepäiviä jokainen vähän eri osoitteeseen, mutta tiedän, että en saivat parhaat mahdolliset kodit! Haluaisin kopotiporukkaan pari tammaa, mutta kun tuo Raju on sellainen pelle, että huh huh. Meillähän olisi pakostakin pari varsaa sitten. Paitsi jos ruunaisi Rajun, mutta kun sitä taas en halua!

Koirakanta on aivan hirveä! En tykkää. Eilen syntyneestä Sweet-pentueesta jää yksi kotio (yäääh! Miksi en voi vastustaa kiusausta...) ja meille muutti juuri ajokki- ja karjalankarhukoiranarttu. Breezy on kyllä tosi kivanoloinen nuori tyttönen tässä vaiheessa. Saa nähdä mitä siitä kasvaa.

Jännitän aivan hirveästi Kamia. Se on ensimmäinen kisoihin joutuva hirvikoirani BB:ssä. Mitä jos en osaa kouluttaa sitä oikein? Olihan minulla joskus ennenkuin BB oli edes BB karjalankarhukoirauros Pikkuisen Kennelin Amizu eli Ami jonka kanssa käytiin metsässä. Itse en ole oikein metsästysihmisiä (what, talo täynnä metsäkoiria?), mutta onneksi lähipiiriini kuuluu monta innokasta metsästäjää jotka mielellään hakevat koiriani oikeaan metsästykseen. Kyllä kokeissa kisaaminen on kivaa ja siitä pidänkin, mutta oikealle metsälle en halua lähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti